torsdag 2. mai 2013

Fullkornpasta med kylling og pinekjerner.

Ingredienser  ( til 4 personer)


300 g kyllingfilet,
(alt ferdig skivet)

400g fullkornspasta

150g sellerirot

1 løk

1 rød paprika

1 neve frisk basilikum

4ss olivenolje til steking

2ss pinekjerner

100g ricotta

100g ruccula

salt og pepper

30g parmesan


Slik gjør du:

1. kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær selleri, løk og paprika i små terninger, hakk basilikum og skjær kyllingen i strimler.

2. Fres grønnsaker i olje i ca. 4 min, tilsett kylling og stek til den er gjennomstekt, ca. 5 min.  Rist pinjekjerner i tørr stekepanne til de er gylne, ca. 3 min.

3. Vend inn kokt  pasta, ricotta, ruccula og basilikum. Krydre med salt og pepper. Strø over pinjekjerner og riv over parmesan før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar