Ingredienser
Til 4 personer.
600g kyllingkjøttdeig
2 fedd hvitløk
en liten neve frisk oregano
1/2 rød chilli
2ss pistasjnøtter
400g tomater
125g lett mozzarella
1 neve basilikumblader
1/2 dl olivenolje
Kesamtzatziki:
1/2 agurk
1fedd hvitløk
1 beger kesam
salt og pepper.
1. Finhakk hvitløk, oregano og chili, grovhakk nøttene og bland med kyllingkjøttdeig. Klem lange boller rundt grillpinner, og stek dem i en grollpanne, ca 3 min. på hver side. Krydre med salt og pepper.
2. Riv agurk og klem ut væsken. Finhakk 1 fedd hvitløk. bland med kesam og smak til med salt og pepper.
3.Skjær tomater og mozzarella i skiver og anrett med basilikumblader på et fat og drypp over olivenolje. Server kyllingkebab med dressing og tomatsalat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar