Ingredienser:
600g torskefilet
200g kokte kikerter
2 fedd hvitløk
1 ts malt spisskummen
1 ts malt paprikapulver
1/2 dl vann
saften av 1/2 sitron
1 dl olivenolje
salt og pepper
2 skiver bacon
1 eple
en liten brunt gressløk
1. Skyll kikerter og kjør med hvitløk, krydder, vann og olivenolje til hummus i en blender. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
2. Del torsken i fire biter, krydre den med salt og pepper og legg fisk og bacon på en stekeplate. Bak i ovnen på 200 grader celcius til fisken er gjennomstekt og baconet sprøtt, ca. 10-12 min.
3. Skrell og skjær eplet i terninger og finhakk gressløk. Anrett fisk, hummus, bacon, gressløk og epleterninger på fat og drypp over ekstra virging olivenolje og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar