lørdag 22. september 2012

Varm Sjokolade med chili og honning.

Ingredienser:

1 vaniljestang

3/4 l melk

150g mørk sjokolade

1 liten chilipepper

salt

ca. 3 ss honning.


Tilberedning til 4-6 personer.

1. 
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. 
Ha melk, vaniljestangen og frøene i en kjele og kok opp. Ta deretter ut vaniljestangen.

2.
Finhakk sjokoladen. Varm 1/4 liter vann i en kjele, men ike la det koke. Tilsett sjokoladen og rør om til den smelter. Visp den smeltede sjokoladen i den varme vaniljemelken.

3.
Del chilipepperen på langs, fjern frøene, skyll og finhakk chilien. 

4.
Rør chilibitene og en klype salt i sjokomelken og smak til med honning. Fordel den varme sjokoladen i kopper og server med en gang.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar